MET JOUW WOONPLAN WOONFIT VOOR DE TOEKOMST

ONS VERHAAL

PSWF Foto tempplate-10.jpg

De zeven West-Friese gemeentes willen het duurzaamheidsbewustzijn van haar inwoners naar een hoger niveau tillen en concrete stappen zetten op het gebied van energiebesparing in de bestaande bouw. Om nog meer te kunnen bereiken, is er een samenwerking gezocht door gemeente Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland met Bouwend Nederland en Uneto VNI (ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel). Deze samenwerking heeft geleid tot de oprichting van de Stichting Puur Slim West-Friesland.

De deelnemende bedrijven uit de regio zijn:

 

Puur Slim West-Friesland schept duidelijkheid in het oerwoud van mogelijkheden, regelgeving, subsidies en financiering op het gebied van energiebesparing. Ons hoofddoel is dat 75 particuliere huiseigenaren minimaal twee of meer energiebesparende maatregelen aan hun woning (laten) uitvoeren. Daarvoor worden gelijksoortige jaren 70 woningen geselecteerd voor de verduurzamingsacties. De ervaringen uit het project worden geëvalueerd en beschreven zodat andere gemeenten, bouwers / installateurs en woningcorporaties er ook mee aan de slag kunnen.

WE WERKEN SAMEN met

PSWF Foto tempplate-13.jpg

 

Onze partners

  • De West-Friese gemeenten die energiebesparingsacties organiseren voor hun bewoners.
  • Duurzaam Bouwloket: uw loket voor al uw vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken.
  • De woningcorporaties: Het Grootslag, De Woonschakel en Welwonen.
  • Winst uit je woning: voor de gezamenlijke inkoopactie op zonnepanelen en isolatiemaatregelen.
  • E-Trias ingenieurs: voor het maatwerkadvies voor elk woningtype of gebouweigenaar

Contact

De Stichting Puur Slim West-Friesland is met hulp van de gemeenten Drechterland, Enkhuizen en Stede Broec en met directe betrokkenheid van de woningcorporaties Het Grootslag, De Woonschakel en Welwonen opgericht door de Rabobank, De Toekomst Groep, Schadenberg en Sanstra Installatietechniek. Alle activiteiten worden afgestemd met het Duurzaam Bouwloket. Het onafhankelijke informatieloket opgericht voor u door uw gemeente.

De Stichting Puur Slim West-Friesland heeft als doelstelling alle gebouwen in West-Friesland energiezuinig te maken.

Ged. Laanweg 47, 1619 PB Andijk

Informatie bij Jeroen Veeken

T: 0228 - 594900

E: jeroenveeken@toekomstgroep.nl